bezoek aan familie en naar Overijssel en Drenthe
16 Mei 2025 | Nederland, Balloo
Campertrip mei tot half juni 2025
mei
do
Naar Pijnacker, penthouse van Leny bezocht.
Naar Rijnsburg, kamperen bij Maria
zat
Fietsen van Katwijk , Wassenaar, Rijnsburg
zo
Fotograferen in Leiden
ma
Leiden bevrijdingsfeest bezocht
di
Fotograferen bij ven met watervogels
woe
Eten in Katwijk
Fotograferen in de polder
vr
Naar Nieuwe Brug Overijssel, 5 km van Ommen. Camping Nieuwebrug met groepsaccomodatie, mooie plek, goed sanitair, wel wat last van verkeer overdag.
zat
40 km fietsen naar den Ham, wat een mooi parklandschap, rijen hoge bomen daartussen weiden met vee. Kleine stille dorpjes met prachtige boerderijen met rieten daken.
zo
40 km fietsen ri Hellendoorn, veel landbouw akkers, heidevelden, kleine dorpjes. Heuse ‘berg’ lemelerberg gefietst, kan zo in ander land zijn!
ma
40 km Dalfsen door Vechtdal en Reesdal, Vlisteren een landgoeddorp, mooi ongerept landschap
di
Ommen bezocht, valt wat tegen, omgeving is mooier
woe
40 km ri Marienberg en terug, de minste route, veel door bebouwd gebied. Op het einde door zandverstuiving en heidevelden.
do
Naar Balloo, de Balloohoeve een camping tevens zorgboerderij, een winkel met lokale verrukkelijke producten, een paar koeien en schapen, paarden waarvan er een op moederdag een veulen heeft gekregen. Het sanitair, zo mooi, ruim en verwarmd, dat vinden we nooit meer! Overdag wat reuring door alle deelnemers aan het dagprogramma, heel gezellig en gemoedelijk, de winkel en ijsmakerij trekken heel veel dagjesmensen.
vr
Naar Assen gefietst, het Drents Museum bezocht, tentoonstelling figuratieve kunst. Wat een innovatief gebouw, de tentoonstelling is zeer de moeite waard! Degene die dit gebouw heeft gerenoveerd is op voorspraak van prinses Beatrix naar Paleis het Loo gegaan. De oude stad Assen is ruim met veel groen en veel statige grote gebouwen, het nieuwe deel vinden we niet zo sfeervol.
We komen terug en dan horen we: ‘hoe is het met de kleine’? afgelopen nacht is een tweede veulen geboren, iedereen helemaal blij en opgewonden!
16 Mei 2025 - 22:47
Thérèse :
Alweer zo sportief bezig! Fantastisch! Mooie reis verder
16 Mei 2025 - 22:48
Thérèse :
Alweer op de sportieve toren! Fantastisch! Fijne reis verder
17 Mei 2025 - 13:45
Hilde:
Nederland heeft ook veel mooie plekken. En we boffen met het weer. Lekker genieten [e-1f970]
18 Mei 2025 - 08:49
Anneke :